۱۷ آذر ۱۴۰۱، ۱۴:۴۵

رشد ۱۰۰ درصدی تولید ماشین آلات معدنی در کشور

رشد ۱۰۰ درصدی تولید ماشین آلات معدنی در کشور

وزیر صنعت، معدن و تجارت از رشد ۱۰۰ درصدی تولید ماشین آلات معدنی در کشور در ۶ ماه نخست امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شاتا، سیدرضا فاطمی امین، وزیر صنعت، معدن و تجارت در مراسم آغاز عملیات اجرایی احداث مجتمع صنعتی تولید تایرهای معدنی و فوق سنگین در شهرستان کرمان با ۱۸۰ میلیون یورو سرمایه گذاری با اشاره به انجام ۱۴۰۰ میلیون تن عملیات معدنی در سال گذشته گفت: در موضوع معدن بیشتر افکار به سمت استخراج می‌رود اما معدن پس و پیشی دارد که در صورت تکمیل این زنجیره، اشتغال و ارزش افزوده بسیار بالایی برای کشور فراهم می‌شود.
وی با بیان اینکه از ۱۴۰۰ میلیون تن عملیات معدنی ۶۷۰ میلیون تن ماده معدنی به دست آمده است، افزود: این حجم گسترده و رو به رشد عملیات معدنی را در حالی شاهد هستیم که در تولید ماشین آلات معدنی در ۶ ماه امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱۰۰ درصد رشد داشته‌ایم.
وزیر صمت تولید لاستیک برای ماشین آلات معدنی را در راستای تولید خودرو و ماشین آلات معدنی دانست و ادامه داد: پروژه‌ای که امروز کلید خورده در راستای توازن سرمایه گذاری جغرافیایی، اشتغالزایی و تکمیل زنجیره تولید ارزش افزوده از اهمیت ویژه ای برخوردار است.
وی با اشاره به پروژه‌های نیمه تمام رها شده در کشور گفت: پروژه‌ای که امروز عملیات آن آغاز شد دارای ۳ ویژگی مهم است که ما را تا حدودی از به سرانجام رسیدن آن مطمئن می‌کند. پروژه‌های نمیه تمام یا به علت تأمین نشدن منابع مالی، یا به علت فقدان بازار و یا به علت تأمین نشدن ماشین آلات رها شده‌اند.
فاطمی امین در خصوص این ۳ ویژگی گفت: برخلاف پروژه‌های نیمه تمام رهاشده، سهام داران این پروژه دارای منابع مالی قابل توجهی هستند و وابسته به منابع بانکی نیستنداز سوی دیگر در میان سهام داران یکی از تولید کنندگان لاستیک کشور به نام بارز وجود دارد و از نظر فنی به پیشبرد پروژه کمک می‌کند.
وی تاکید کرد: در مورد بازار نیز خوشبختانه بخش عمده بازار در اختیار خود سهامداران است، به طوری که یکی از سهامداران نزدیک ۱۰۰۰ دستگاه دامپتراک دارد. بنابراین این پروژه از لحاظ تأمین مالی، موضوعات فنی تولید و بازار فروش مشکلی ندارد.
وزیر صمت در ادامه با اشاره به اشتغالزایی پروژه احداث کارخانه لاستیک گفت: در طول زمان ۳ ساله احداث کارخانه به طور متوسط برای ۴۰۰ نفر و بعد از احداث نیز برای ۸۰۰ نفر ایجاد اشتغال می‌شود.
وی در پایان یادآور شد: امیدواریم این پروژه با تلاش شبانه روزی و یاری خداوند به سرانجام برسد و مادر وزارتخانه نیز برای رفع مشکلات احتمالی آماده هستیم.

کد خبر 5650087

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • علی IR ۱۵:۲۶ - ۱۴۰۱/۰۹/۱۷
      0 0
      افزایش تولید ماشین آلات خط تولید صنعتی هم اهمیت دارد و برای رشد تولید ماشین آلات صنعتی مطابق با تکنولوژی روز و بهره وری بالا و مصرف بهینه انرژی برای نوسازی صنایع کشور و رشد و توسعه اقتصادی کشور ضروری است. بنابراین افزایش تولید ماشین آلات صنعتی و توسعه صنعت ماشین سازی را دنبال کنید که به نفع کشور است